Omgeving

In de omgeving is veel te doen. Het Zillertal is zeer geschikt voor wandelingen in alle mogelijke moeilijkheidsgraden. Het dal is vlak, dus een makkelijke wandeling kan altijd. Maar u loopt ook zo van de camping af de bergen in. En wie een kabelbaan neemt, komt in het hooggebergte uit, waar het ook eindeloos wandelen is.

Mayrhofen is één van de grotere plaatsen van het dal. Leuk om te gaan winkelen. Aan het eind van het dal ligt de Hintertuxer gletsjer, waar het hele jaar sneeuw ligt en waar ook ’s zomers geskied kan worden.

Op 55 km afstand ligt Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Neem een kijkje in de historische oude binnenstad en vergeet niet het Gouden Dak te bekijken. Of ga naar de unieke Alpenzoo in de stad.

De Achensee, het grootste meer van Tirol, bevindt zich op een half uurtje rijden. Hier kunnen rondvaarten gemaakt worden.

Aan de andere kant van de Gerlospas bevinden zich de Krimmler watervallen, een indrukwekkend natuurverschijnsel. Een fraai wandelpad loopt naar de bovenste waterval. Zeer de moeite waard.